Spiegelstraat 4a - 9940 Ertvelde
Tel.: 092 77 02 99
Contacteer ons!
Contact
Deelt u onze passie voor paarden?

Stal Sunkawakan is gespecialiseerd in dressuur en springen. Voor starters en gevorderden.

Geen dier eleganter dan een paard, geen sport meer ontspannend dan paardrijden.

Paardrijden is kunst en de wisselwerking tussen de mens en de gevoelige, intelligente paarden is erg bijzonder.

Bij paardenhouderij Stal Sunkawakan in Evergem zijn wij gespecialiseerd in dressuur en springen. Onze instructeurs zijn niet minder dan gepassioneerd door paardensport en zijn initiator, instructeur B of gedeeltelijk trainer B dressuur en springen.

Elke beginnende ruiter, jong of oud, die bij ons lessen dressuur komt volgen, krijgt eerst 10 privélessen begeleid aan de lange lijn en los. Daarna, als u volgens de instructeur klaar bent, kan u ervoor kiezen om privépaardrijlessen te blijven volgen of om in groep te trainen. We werken steeds met groepjes van maximum 4 personen die allemaal op hetzelfde niveau rijden. Ieder krijgt individuele begeleiding en er word gewerkt aan zit, balans, evenwicht, ruitergevoel, de band met het paard, de 3 gangen, dressuurmatige oefeningen, souplesse, bekwaamheid en kennis van de ruiterhulpen.

Ook wedstrijdgericht trainen is mogelijk.

Heeft u een eigen paard of komt u trainen met één van onze doorgetrainde en speciaal geselecteerde leerpaarden? U bent altijd van harte welkom bij  Stal Sunkawakan in Evergem.

Maak vandaag nog uw afspraak, dan zien we u graag binnenkort verschijnen in onze paardenhouderij.

Clikc+